CROSSFIT

CROSSFIT je visoko intenzivan, konstantno varijabilan način vježbanja dizajniran za razvoj snage i kondicije. Namijenjen je svima: potrebe profesionalnih sportaša i naših baka se razlikuju samo po stupnju zahtjevnosti, ne i po vrsti aktivnosti. Čar CrossFita leži u tzv. skaliranju i modificiranju. Prilagođava se opterećenje i intenzitet, dok vježbe ostaju iste. Teži se općenitoj fitness spremi, a ne specijalizaciji. Takav tip funkcionalnog fitnessa pojedince priprema na zahtjeve svakodnevnog života.

CrossFit je objedinio karakteristike drugih sportova i stvorio sportaše koji su spremni na sve, uključujući ono nepoznato. Trening dana se zove WOD (workout of the day) i uključuje rad na 10 razina fizičke pripremljenosti: kardiovaskularna i respiratorna izdržljivost, opća izdržljivost, snaga, gipkost, jakost, brzina, koordinacija, agilnost, ravnoteža, i preciznost.

METFIT BOOT CAMP

METFIT  je forma grupnog fitnesa koja trening i intenzitet vodi na jedan novi nivo, a pri tome svi mogu učestvovati, bez obzira na fizičku spremu. Upravo pojačani intenzitet koji je pažljivo dizajniran da svi mogu da si prilagode opterećenje je veoma bitan faktor u ostvarivanju rezultata u vidu oblikovanja, učvrščavanja tijela i generalno kvalitetnijeg zdravlja.

U treningu se koriste vježbe sa vlastitom težinom, kondicijske i sportske kardio vježbe, koristi se mnogo različitih rekvizita kao što su roleri, bučice, stalci za sklekove, fitnes lopte, medicinke, konopci za preskakanje i još mnogo toga. Još bolji bootcamp… Da bi Vaš trud na treningu donio maksimalne rezultate bitno je i pravilno se hraniti. Tako da već kvalitetno zamišljen i urađen trening donosi još bolje rezultate kada se kombinira sa pravilnom ishranom. Met Fit Bootcamp Vam upravo donosi i to, Vaš vlastiti program ishrane.

QUICKFIT

Fale vam treninzi ali nemožete odvojiti sat vremena? Volite trenirati jutri? Imate malo vremena prije nego djeca dođu iz škole? 20350 Athletics vam predstavlja naš novi program QUICKFIT!!

Quickfit je kružni trening u trajanju od samo 30 minuta, baza programa je BOOT CAMP stil treninga. 

U treningu se koriste vježbe sa vlastitom težinom, kondicijske i sportske kardio vježbe, koristi se mnogo različitih rekvizita kao što su roleri, bučice, stalci za sklekove, fitnes lopte, medicinke, konopci za preskakanje i još mnogo toga. 

Close Menu