METFIT BOOTCAMP 2018-01-19T15:57:56+00:00
Karlo Vrnoga
Karlo VrnogaTrener
Magistar kineziologije koji je većinu života proveo u rukometu, kojim se još bavi kao hobijem. Ima iskustva u individualnoj kondicijskoj spremi sportaša, a u našem Bootcampu MF će pomoći polaznicima da dođu do svojih ciljeva i fizičke spreme koju žele postići.

Već dugo godina i u našem gradu postoji mnogo različitih mjesta gdje možete da sudjelujete u nekom grupnom fitnesu, u velikoj većini slučajeva to je aerobik. Vrijeme je došlo da i u naš grad dođe jedna ne tako nova, ali veoma popularna forma grupnog fitnesa u svijetu, a to je Bootcamp.

Šta je to Bootcamp?

Ovo je forma grupnog fitnesa koja trening i intenzitet vodi na jedan novi nivo, a pri tome svi mogu učestvovati, bez obzira na fizičku spremu. Upravo pojačani intenzitet koji je pažljivo dizajniran da svi mogu da si prilagode opterećenje je veoma bitan faktor u ostvarivanju rezultata u vidu oblikovanja, učvrščavanja tijela i generalno kvalitetnijeg zdravlja.

U treningu se koriste vježbe sa vlastitom težinom, kondicijske i sportske kardio vježbe, koristi se mnogo različitih rekvizita kao što su roleri, bučice, stalci za sklekove, fitnes lopte, medicinke, konopci za preskakanje i još mnogo toga. Još bolji bootcamp… Da bi Vaš trud na treningu donio maksimalne rezultate bitno je i pravilno se hraniti. Tako da već kvalitetno zamišljen i urađen trening donosi još bolje rezultate kada se kombinuje sa pravilnom ishranom. Met Fit Bootcamp Vam upravo donosi i to, Vaš vlastiti program ishrane.

Ne propustite priliku da promijenite Vaš život, oblikujete tijelo, učvrstite mišiće, naučite se pravilno hraniti i da se osjećate super. Dosta je bilo besciljnog treniranja, vrijeme je za rezultate, jer to je upravo ono što Vam donosimo!