Loading...
Membership 2018-09-19T10:57:48+00:00

Vrhunski Opremljena Dvorana

Naša dvorana opremljena je svjetski poznatim proizvođačima opreme ako što su AgainFaster, Concept 2 i Assault Fitness.

Vrhunski Treneri

Vrhunski treneri sa različitim specijalizacijama koji sa visokim školovanjem napreduju konstantno kroz razne radionice i seminare.

Vrhunska Usluga

Naši članovi se mogu prijaviti za treninge kad žele trenirati jer nemamo klasične grupe koje su određene , takko da imaju veliku slobudo kad žele imogu trenirati

ČESTA PITANJA

Crossfit je fitness režim kojeg je osnovao Greg Glassman prije nekoliko desetljeća. Glassman, osnivač i izvršni direktor Crossfit-a, prva je osoba u povijesti koja je na značajan i mjerljiv način definirala fitness kao: povećan radni kapacitet kroz određeno vrijeme i modalne domene. Zatim je stvorio program posebno dizajniran da poboljša fitness i zdravlje.

CrossFit se može lako prilagoditi trenutnom stanju vježbača i nije potrebno doći se prethodnim iskustvom na trening CrossFita. Naši treneri su obučeni za rad sa totalnim početnicima kao i sa naprednim vježbačima.

CrossFit pod vodstvom stručnog i iskusnog CrossFit trenera nije opasan. Trener dozira opterećenje i skalira pokrete u odnosu na nivo spremnosti vježbača. CrossFit pod vodstvom ne stručnog trenera, prevelika kilaža, loša tehnika, forsiranje inteziteta pod svaku cijenu, su itekako opasni.

Naravno imamo igraonicu namjenjenu djeci sa raznim igračkama, igraćom konzolom i televizijom.

Trenutno u ponudi imamo CrossFit, Boot Camp i HIIT trening na bazi strong by Zumba za odrasle, i program za djecu osmišljen na bazi Crossfita.

MEMBERSHIP PACKAGES

CrossFit

HRK250/mjesec
  • 2 x Tjedno

CrossFit

HRK300/mjesec
  • 3 x Tjedno

CrossFit

HRK350/mjesec
  • Neograničeno

Bootcamp

HRK200/mjesec
  • 2 x Tjedno

Bootcamp

HRK250/mjesec
  • 3 x Tjedno

CF Kids

HRK200/mjesec
  • 3 x Tjedno

Dosegnite vaše fitness ciljeve!

PRIJAVI SE