20350 Timsko Open Natjecanje 2020

By Igor Jelčić

Naši ciljevi u 20350 Athletics su educirati i nadahnuti. Natjecanje pomaže u dijelu „nadahnuti“: pritisak da napravite što bolje tjera vas da trenirate više; društveni poticaj desetaka vaših najboljih prijatelja koji navijaju za vas pomoći će vam da dosegnete viši nivo. Vraga, nadahnuće je gledanje vaših suigrača kako daju sve od sebe.

 

Svake godine CrossFit HQ vodi pet tjedni događaj pod nazivom „CrossFit Open“. Kao i uvijek, uzimamo ideju i učinimo je svojom. Ne zanima nas koliko brzo možete vježbati protiv 400.000 drugih ljudi širom svijeta. Zanima nas samo kako vam pomoći da dođete na novu razinu fitnessa, da unaprijedite život za jedan level više i dobijete 1000 petica od 20350 obitelji.

 

Možemo li donijeti kući ovo svjetsko uzbuđenje? Možemo li pružiti svu konkurenciju bez da uzrokujemo anksiozne napade? Mi tako mislimo.

Kako to sve funkcionira?

Podijelit ćemo vas u tri ili četiri tima, od kojih svaki ima kapetana momčadi i smiješno ime.

 

Možete zaraditi bodove za svoj tim sudjelovanjem (najviše bodova) pobjedom u nekom događaju (drugi najviše bodova) i pokazujući najviše duha tijekom događanja.

 

Nakon pet tjedana intenzivnih, novih, vježbi otkrit ćemo Mystery Event Six. Taj event je bonus za kraj za koji ćemo se mi treneri odlučiti.

 

Prijave će se primati od 8.9 do 3.10 7 dana prije početka Crossfit Opena. U noći izvlačenja svi ćete biti pozvani u dvoranu na zabavu uz roštilj da pratite tko će od kapetana izvući vaše ime iz šešira. Izabrati ćemo kapetane koji uvijek predvode smijeh i zabavu ne naše tradicionalno najjače članove. Želimo da se prijavite ove godine; hoćeš li stvarno reći BOO-u ne? Ne mislim tako.

 

BODOVANJE

+1 bod – Dolazak: svaki član tima koji svaki tjedan odradi Open workout u 20350 zarađuje jedan bod. Maksimalni jedan bod po sportašu po treningu. To vrijedi za Rx AND Scaled natjecatelje!

+1 bod – top 3: svaki član muški I ženski koji se plasira u Top 3 u 20350 za svaki trening (samo Rx) dobiva dodatni bod za svoj tim.

+1 bod – Za svakog člana koji se prijavi za OPEN na službenoj Crossfit Games stranici

+5 Bodova (ekipa) – Duh natjecanaj: Tim s najviše buke, ponosa i PRISUTNOSTI svaki tjedan dobit će 5 bonus bodova.

+5 bodova (bonus) – 6. trening: vidi dolje.

 

WORKOUTS

 

U 2019. godini Open će imati pet treninga; planirali smo BONUS događaj, koji se može održati u bilo koje vrijeme tokom 5 tjedana do posljednjeg tjedna.

Treninge možete odrađivati kad god želite petkom i subotom.

 

PRIPREMA

 

Open je godišnji event da testirate koliko su se vaša snaga i kondicija poboljšale.

 

Imati ćemo posebne skill sessione za one koji žele popraviti jedan ili dva pokreta koji ih muče najviše to ćemo objaviti tokom idućeg tjedna. U međuvremenu ako umirete od želje da napravite vaš prvi Toes to Bar ili spojite pull upe, javite se vašem treneru! Dogovoriti ćemo termine za rad 1 na 1 i domaći rad.

NAGRADE

 

Svaki tjedan ćemo imati nekoliko slučajnih izvlačenja za nagrade, uključujući opremu, suplemente i pakete za trening. Top team će dobiti glavnu nagradu. Detalji uskoro objavljeni!

 

 Fokus nam je na ZABAVI. Želimo da vas što više sudjeluje da unaprijedite svoj fitness, da dobijete masu petica i da budete sretni, da volite život, sjajite i sve te ostale stvari J

 

LET’S PARTYYYYYYYYYYY!

Leave a Reply

Close Menu