“KILLING THE FAT MAN” TJEDAN #2

Tjedan #2 je iza nas i svaki dan je bio naporan zbog obaveza doma s mandarinama ali isto tako nikad se nisam bolje osjećao. Odrađeno je 8 treninga, napredak se itekako vidi najviše u oporavku poslije treninga. Do sada bi mi trebalo dosta da mi se puls vrati u normalu i smiri disanje ali poslije svakog treninga sve brže i brže se vraća u normalu. Čak su i burpees postali podnošljivi koji su mi inače dizali puls odmah u crveno, sad su ok i idu lagano što je vrhunski. Odlučio sam poslije svakog treninga odraditi 50 burpees čisto da malo dodatno pomičem granicu što se pluća tiče i lagani cooldown od 100 kalorija na Assault bikeu.

Novost je da sam platio i rezervirao mjesto na Crossfit L1 seminaru za polaganje za Crossfit trenera. Seminar će se održati 8-9.12 u Budimpešti i malo je reći da jedva čekam, pogotovo što nas nekoliko ide zajedno što olakšava put i neće bit treme kao što bi bilo da idem sam. Ovi treninzi su priprema za taj ispit i želim tamo doć u što bočjem izdanju ne radi samog seminara nego više radi sebe. Što se tiče vođenja treninga u dvorani trenutno je ok ali ima tu doooooosta mjesta za napredak, u kontaktu sam sa dosta trenera, stručnjaka i vlasnika crossfit dvorana i cilj je da maksimalno iskoristim situaciju i ulažem u sebe i ljude s kojima ću raditi.  Cilj poslije Crossfit licence je upisati i trenersku u Splitu pri sveučilištu i nastaviti se razvijati u tome smjeru. Dvorana trenutno živi od rekreativaca što je vrhunski i trudit ću se da pomičemo granice i dovedemo sve novitete kako crossfit bude napredovao , ali moram reći da je plan da radimo na tome da se više fokusiramo djecu i mlade koji su trenutno u nikad lošijem stanju što se tiče fitnessa. Trenutno u dvorani imamo oko 40 mlađih od 18 godina i drago mi je da mogu i ovdje objaviti da nam ovaj tjedan napokon starta Crossfit Teens program samo za njih pored već uspješnog Crossfit Kids programa. Ali o tome ću vas sve izviještavati putem naše facebook stranice i instagrama.

Prehrana ovaj tjedan je bila tako tako, zbog pretrpanog rasporeda jelo se što se stiglo i čak preskakanje dosta obroka zbog manjka vremena ali s obzirom da je dnevna potrošnja kalorija bila oko 5000+ moga sam si priuštit malo opuštanja. Što se kila tiče ostao sam na istoj brojci od prošli tjedan ali su se centimetri promjenili na mjestima su se smanjili a na mjestima kojima trebaju se povećali. Idući post ću staviti točno sve mjere i to ću pratiti u excelu pa ću napraviti screenshot za svaki novi blog post. Malo će mi bit lakše bit sad kad Gogo i Marin počmu raditi jer teško je ovo sve pratiti kvalitetno kad nemaš vremena ni za obrok tako da jedva čekam idući tjedan za koji mogu reć da je početak jedne nove dvorane i načina rada.

Od ovog tjedna započimam i weightlifting program koji će trajati nekih 13 tjedana i koji ću naravno podjeliti sa svima tu , što se tiče wodova u dvorani to svaki dan objavljivam u aplikaciji sugarwod i podjelim na instagram priči za sve one koje to zanima možete me zapratiti na instagramu pod @m1ghtyducks , haha to mi je nadimak iz prošlih dana koji i danas koristim jer obožavam film Mighty Ducks.

Obavezno se opraštamo sa ovim tjednom sa motivirajućom porukom i ulazimo u novi tjedan nikad jače i motiviranije. Ovo je nešto što kažem svim svojim članovima često, pomičite svoje granice nemojte zapeti u comfort zoni uvijek probajte više,teže i jače samo tako dolazimo do napredka.

By | 2018-10-28T10:19:44+00:00 listopad 28th, 2018|Nekategorizirano|0 Comments

Leave A Comment